Over ons

Wie zijn wij
Op Lerarencampus vindt u gratis digitale lesmaterialen die horen bij de uitgaven voor de lerarenopleidingen van Uitgeverij Koninklijke Van Gorcum. De uitgeverij richt zich landelijk op de vakgebieden Onderwijs, Management, Zorg & Welzijn en Sociaal Werk. Binnen die disciplines faciliteren wij studenten en professionals in Nederland en België, waardoor zij hun studie en vak nog beter kunnen uitoefenen. Door goed te luisteren naar onze auteurs én naar onze eindgebruikers spelen we optimaal in op de aanwezige informatiebehoefte.


Materiaal voor docenten
Bent u docent? Dan kunt u bij een aantal uitgaven op Lerarencampus gebruik maken van docentenhandleidingen en aanvullende materialen.

Maak een gratis account aan met uw e-mailadres van de opleiding waar u werkzaam bent. Vervolgens kunt u een verzoek mailen om aan dit account docentrechten toe te kennen naar: helpdesk@vangorcum.nl.


Contact met de uitgever
Heeft u aanvullingen op het aangeboden materiaal of ideeën voor een uitgave of samenwerking, neem dan contact op met Ellen Gommers, uitgever Onderwijs: e.gommers@vangorcum.nl.

Voor meer contactgegevens van Uitgeverij Koninklijke Van Gorcum BV klikt u hier.


Helpdesk
Voor technische informatie bij bijvoorbeeld inlogproblemen, kunt u contact opnemen met: helpdesk@vangorcum.nl.